Selecteer Pagina

Romantisch & geslaagde donateursavond Stichting Lucky Joe

Romantisch & geslaagde donateursavond Stichting Lucky Joe
Advertentie

Op zaterdag 6 januari vond de jaarlijkse donateursavond van Stichting Lucky Joe plaats.  Een avond vol muziek, gezelligheid en zelfs romantiek. 

Vroege vogels

Nog voor dat de crew arriveerde stonden de eerste mensen al te wachten bij Partycentrum Gossen. Vol enthousiasme werd ieder crewlid begroet en werden de beste wensen voor het nieuwe jaar uitgedeeld. Toch moesten de vroege vogels nog heel even wachten voor ze naar binnen mochten, want de opbouw was nog in volle gang. Flightcase na flightcase werd naar binnen gerold en het team van Partyband Sunshine was druk in de weer om zo snel mogelijk het podium klaar te hebben voor het spektakel.

Stormloop

Om 19:30 was het dan eindelijk zo ver. De deuren van de zaal gingen open en rijen muziekliefhebbers stroomden naar binnen. Binnen no-time was iedere stoel bezet en werden de glazen volgeschonken. Op de achtergrond speelde een playlist met herkenbare muziek en verhalen over de feestdagen vlogen door de zaal.

Knallend begin

Klokslag 20:00 uur knalde de stem van Deborah door de speakers. Partyband Sunshine was begonnen en opende de avond met Dolly Parton’s toepasselijke hit “Applejack”. Vanaf de eerste klanken stroomde de dansvloer vol en zat de gezelligheid er in. De band wist goed in te spelen op de muzikale wensen van het publiek en speelde voor elk wat wils.

Warme klanken

Na de eerste set van Partyband Sunshine was het de beurt aan Johnny Bach. Deze, in Duitsland zeer geliefde, artiest liet mensen horen waarom hij al zo lang succesvol meedraait in de muziekwereld. Met zijn warme stem en bekende repertoire weet hij bij de mensen de juiste snaar te raken. Van gevoelige nummers als “If You Need Me” tot zijn eigen kersverse single “Back On The Road Again”, alles wat Johnny zingt is raak.

De polonaise

Na nog een set van Partyband Sunshine was het de beurt aan Alie Boonstra. Deze zangeres zocht gelijk de connectie met het publiek. Ze liet geen tafel onaangeroerd en wist zelfs de mensen te laten meezingen met haar nummers. Dat de connectie met het publiek er was bleek wederom toen ze de hele zaal liet meelopen in een enorme polonaise. Zwaaiend, lachend en zingend sloot iedereen gemoedelijk aan en bouwden samen één groot feest.

Drommels feest

Nadat Partyband Sunshine het feestelijke stokje van Alie Boonstra weer had overgenomen was het de beurt aan Arnold & Marianne, beter bekend als Het IJsselduo. Dit echtpaar uit Kampen staat garant voor feest tijdens hun optredens. Hun bekendste hit “Drommelse Jongen” werd luidkeels meegezongen en van A tot Z bleef het publiek enthousiast.

Romantiek vult de zaal

Dat Arnold veel van zijn Marianne houdt liet hij wel blijken tijdens het optreden. Haar naam wist zijn plek te vinden in meerdere liedjes van het repertoire. Maar hij was niet de enige in een romantische bui, want ook Johannes voelde de liefde. Tijdens het optreden van Het IJsselduo ging hij op 1 knie voor zijn vriendin Jolanda. Na 18 jaar verkering vond hij het hoog tijd om haar die ene vraag te stellen. Na een volmondige “Ja!” van Jolanda kwam het feest tot een explosief hoogtepunt.

Een waardige afsluiting

Na het vertrek van Het IJsselduo was het aan Partyband Sunshine om het feest af te sluiten. Met nog een set vol knallende muziek, meerdere polonaises, zingende mensen en vele handjes in de lucht was daar dan het einde van de avond. Met een toepasselijke ode aan het toekomstige bruidspaar sloot de band de donateursavond van Stichting Lucky Joe feestelijk af. De avond is dan wel ten einde, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!