Selecteer Pagina

Ronnie van Bemmel – ‘Vergeet Jouw Wereld’

Ronnie van Bemmel – ‘Vergeet Jouw Wereld’
Advertentie

Ronnie van Bemmel met de nieuwe single ‘Vergeet Jouw Wereld’
Na zijn eind november uitgebrachte feestknijter ‘Kacheltje Lam’, toont Ronnie van Bemmel met de nieuwe single ‘Vergeet Jouw Wereld’ maar weer eens zijn veelzijdigheid als zanger aan.
Het is alweer 20 jaar geleden dat deze Utrechter voor het eerst op de plaat van zich liet horen met zijn treffende debuutsingle ‘De Tijd Vliegt Voorbij’.
Vele singles, albums, concerten en altijd uitverkochte kerstshows, passeerden sindsdien de revue waarmee Ronnie zich stevig op de Hollandse muziekkaart heeft weten te plaatsen.
In 1984 zette André Hazes het liedje ‘Vergeet Jouw Wereld’ op het album ‘Jij En Ik’. Het bevat even poëtische en liefdevolle teksten als; “Je leefde als een bloem zo stil. Maar mooier dan een roos.
Jouw eenzaamheid, die stilte, dat was waar jij voor koos. Ik hoop dat jij de weg inslaat die ik voor jou bedacht. En dat je met me praat en met me lacht”.
De meeslepende melodielijn in combinatie met de gevoelige woorden, maken dit tot een wonderschoon stuk.
Ronnie van Bemmel ’s fraaie vertolking van ‘Vergeet Jouw Wereld’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade en opgenomen en geproduceerd door Sonic Solutions.
Dank aan Score Promotions