Selecteer Pagina

Sam Vanvelthoven – ‘Wat ben je mooi’

Sam Vanvelthoven – ‘Wat ben je mooi’
Advertentie

Sam Vanvelthoven geeft gas met ‘Wat ben je mooi’

Met ‘Wat ben je mooi’ laat Sam Vanvelthoven horen én zien dat hij als jong talent grote sprongen heeft gemaakt.
Nadat in april 2018 zijn eerste single ‘Als ik later eens trouw’ werd gelanceerd voorspelden een aantal ‘mensen uit het vak’ hem een glansrijke muzikale toekomst.
Inmiddels heeft hij een berg aan ervaring opgedaan tijdens optredens in Nederland en België. Het hoogtepunt beleefde hij tijdens zijn deelname aan The Voice Kids.
Daar heeft Sam ontzettend veel tips en trucs als bagage meegekregen waar hij voorlopig nog wel even mee verder kan.
Vanaf het begin werkt Sam al samen met top-producer Manfred Jongenelis. ‘Eigenlijk laat ik alles aan Manfred over. Hij weet precies welke liedjes het beste bij mij passen.
De verhaallijn van ‘Wat ben je mooi’ gaat over een meisje die ik leuk vind. We hebben een afspraakje, ik haal haar op en gaan samen naar huis. Het is op maat voor mij gemaakt.
Omdat ik nog steeds erg geniet van accordeonmuziek zijn die klanken duidelijk aanwezig. Daarnaast heeft ook Zonzo Basily een bijdrage geleverd met zijn gipsy gitaar.
Ik ben heel erg blij met deze single’, glundert Sam.
Het was ook Manfred die hem adviseerde om de single nu, ondanks de corona crisis, uit te brengen.
Volgens Manfred willen de liefhebbers van het Nederlandstalige lied gewoon nieuwe liedjes horen. Wachten tot het coronavirus verdwenen is heeft geen zin.
De promotie zal hoofdzakelijk telefonisch plaatsvinden. Het bezoeken van radiostations en het deelnemen aan tv opnames zit er voorlopig niet in.
De single ‘Wat ben je mooi is vanaf heden verkrijgbaar  en legaal te downloaden via de bekende platforms.
De clip die opgenomen is door Karl Kaspers zal ter promotie van de single te zien zijn bij de bekende clipzenders en op YouTube.

Dank aan: Score Promotions