Selecteer Pagina

Säm Wilder – Penelope

Säm Wilder – Penelope
Advertentie

Säm Wilder is een singer/songwriter uit Den Bosch die sinds 2017 in Los Angeles woont en werkt als full-time muzikant. Säm heeft heel zijn leven gezongen. Säm’s talent werd door een studiobaas in LA opgepikt die hem ergens live zag spelen. Säm kreeg toegang tot één van de beste muziek studios die LA te bieden heeft om te werken aan zijn eerste EP Homebound.
Säm’s muzikale stijl ligt ergens tussen R&B, Soul, Pop, en Rock, zijn nummers kunnen zeker als radio-vriendelijk bestempeld worden, met name door de catchy melodieën. Zijn karakteristieke stem wordt door kenners beschreven als een mix tussen Adam Levine en Anderson Paak. Säm schrijft, zingt en produceert zijn eigen muziek.

Penelope is de tweede single van de EP Homebound. Säm zingt in dit nummer over hoe eenzaamheid – door zijn eigen toedoen – enerzijds voor een schuldgevoel zorgt, maar anderzijds ook een vastberadenheid creëert. Hij probeert zijn familie gerust te stellen in ‘Penelope: ‘watch me grow, so you’ll know, that my heart beats, in these dark streets.’, terwijl hij ook wel toegeeft dat het allemaal lang duurt en makkelijker gezegd dan gedaan is. Het nummer refereert tevens naar Penelope, de vrouw van Odysseus die tijdens zijn tocht terug van Troje op hem bleef wachten, omdat ze geloofde dat hij ooit terug zou komen.

Met dank aan: MuziekPromotor