Selecteer Pagina

Sam Vanvelthoven – Stop de tijd

Sam Vanvelthoven – Stop de tijd
Advertentie

Bij de vorige single die Sam Vanvelthoven in juni 2023 uitbracht gaf hij al aan dat hij samen met producer Manfred Jongenelis qua sound een stevig fundament aan het leggen was. De reacties die Sam op dat bewuste nummer ‘Wat Moet Ik Doen’ uit alle windstreken van Nederland kreeg, waren overweldigend. Omdat de populaire zanger uit Roosendaal ook regelmatig geboekt wordt in België merkt hij dat ook daar zijn naamsbekendheid behoorlijk aan het groeien is. Zijn nieuwe single ‘Stop De Tijd’ heeft in ieder geval alle potentie om landelijk opgepakt te worden door niet alleen de kleine, maar ook de grote Nederlandse radiostations.

Sam: ’Ik vind deze single één van de beste producties die ik tot nu toe heb gemaakt. Omdat er weer een nieuwe plaat op de planning stond belde ik Manfred ruim van tevoren op vanwege het maken van een afspraak. Ik gaf aan dat ik tevreden was over de sound die we hadden opgezet bij m’n twee voorgaande nummers ‘Alleen Maar Met Je Dansen’ en ‘Wat Moet Ik Doen’. Daar wilde ik natuurlijk mee doorgaan. Omdat ze altijd leuke ideeën hebben dacht ik: ‘laat ze lekker hun gang maar gaan en zich uitleven’. Manfred is vervolgens met Carlo Rijsdijk aan de slag gegaan en daaruit is ‘Stop De Tijd’ uit voortgekomen. Dat heeft goed uitgepakt. Ik ben zo benieuwd wat deze single gaat doen. Normaal gesproken stel ik nooit te hoge verwachtingen, maar ik heb het gevoel dat dit lied het nog beter gaat doen dan m’n voorgangers. Als ik de positieve reacties bekijk van de preview die ik op Facebook had gezet, schrijft bijna iedereen dat het deuntje blijft hangen in je hoofd. Dat stemt mij en het team natuurlijk vrolijk.’

De single ‘Stop De Tijd’ is vanaf 15 maart 2024 te streamen via de bekende portals. De clip, opgenomen door Blue Motion Media o.l.v. clipproducent Karl Kaspers, zal ter promotie van de single te zien zijn bij de clipzenders, YouTube én de socials van Sam Vanvelthoven.