Selecteer Pagina

Sander Kwarten – ‘K ben toch niet gek

Sander Kwarten – ‘K ben toch niet gek
Advertentie

Sander Kwarten voegt feestplaat toe aan z’n repertoire
Sander Kwarten voegt aan z’n toch al indrukkende repertoire een echte feestplaat toe.
Het betreft een Nederlandstalige bewerking van ‘Perdoname’, waarmee Demis Rousos in 1975 een aantal weken in de Top 40 stond.
De titel van het door Bram Koning geschreven lied is ‘K ben toch niet gek’.
Omdat Sander uitermate tevreden is over de samenwerking met Manfred Recordings toog hij ook deze keer naar de opnamestudio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur.
In eerste instantie was het de bedoeling om z’n nieuwe paradepaardje al eerder uit te brengen, maar omdat de voorganger:
‘Net als de zon’ het nog steeds goed doet bij de streamingsdiensten werd de lancering uitgesteld. Daarnaast was hij ontzettend druk met z’n optredens.

‘Op het laatste moment hadden we nog onze twijfels om de single vanwege het coronavirus te releasen. Aan de andere kant wordt er momenteel ontzettend veel muziek beluisterd op Spotify.
Nieuwe liedjes worden mondjesmaat toegevoegd. Als dat zo blijft worden de radiostations over een tijdje overspoeld met nieuwe liedjes.
De muziekredacties hebben dan de lastige taak om een selectie te maken omdat alle nieuwe singles onmogelijk kunnen worden toegevoegd aan de playlisten.
Kortom…..uitstellen was in dit geval geen optie’, meent Sander.
De corona crisis levert Sander veel slapeloze nachten op. Dat heeft puur te maken met het ‘afpakken’ van z’n grootste hobby zingen.
‘Ik begrijp dat er geen andere oplossing voor handen was, maar ik baal er wel van. Ik zit ook nog in de autohandel en daar ligt de verkoop eveneens op z’n gat.
Ik hoop echt dat alles snel weer als vanouds is’, aldus Sander.
‘K ben toch niet gek’ is vanaf heden legaal te downloaden via de bekende platforms.

Dank aan: Score Promotions