Selecteer Pagina

Sander Kwarten – Laat Ze Nou Maar

Sander Kwarten – Laat Ze Nou Maar
Advertentie

Na twee succesvolle duetten die Sander Kwarten samen met Elz Bakker vlot achter elkaar uitbracht presenteert Sander nu zijn splinternieuwe eigen single ‘Laat Ze Nou Maar’. Het nummer is geschreven door Emile Hartkamp. De productie lag in handen van Manfred Jongenelis. Deze bijzondere samenwerking heeft er volgens Sander aan bijgedragen dat het resultaat precies geworden is zoals hij zich had voorgesteld. Sander is van mening dat Emile één van de beste tekstschrijvers van Nederland is en Manfred dankzij zijn moderne sound als zijn favoriete producer te boek staat.

‘Tijdens de eerste kennismaking met Emile werd er als het ware al een muzikale route uitgestippeld. Hij voelde precies aan wat ik wilde. Toevallig had Elz Bakker op dat moment haar nieuwe single ‘Mijn Hart Huilt Om Jou’ opgenomen. Die demo stuurde Emile toen naar Robby Langendorff van Cornelis Music met de vraag om deze track op zijn label te lanceren. Robby gaf aan dat de toevoeging van mijn stem echter een meerwaarde zou zijn. Dat dit duet zo’n groot succes zou worden hadden we niet verwacht. Nadien hebben we onze krachten nogmaals gebundeld middels ‘Daarom Wil Ik Bij Je Zijn’. We hadden samen veel plannen, maar deze bleken uiteindelijk vanwege onze solocarrières niet te combineren. Halverwege 2021 stuurde Emile mij de demo van ‘Laat Ze Nou Maar’. De pakkende tekst sprak mij heel erg aan. Het is gewoon de waarheid’, aldus Sander.

Toekomstplannen heeft Sander voldoende. Hij weet alleen niet of ze op korte termijn uitgewerkt kunnen worden vanwege de rare tijd waarin we nu leven. Optreden voor een groot publiek, een eigen show met een live band én wellicht een theaterconcert staan op zijn verlanglijstje.

Met dank aan: ScorePromotions