Selecteer Pagina

Sanne Broekman – “Dans met mij de hele dag”

Sanne Broekman  – “Dans met mij de hele dag”
Advertentie

Sanne Broekman komt met een prachtig nieuw nummer uit wat is geschreven en geproduceerd door Frank van Etten “Dans met mij de hele dag”

Het nummer is een lekker vrolijk nummer wat over liefde gaat en met een prachtig stemgeluid van deze nieuwe zangeres.
Sanne is nu nog maar alleen in haar eigen regio bekend, maar daar gaat zeker een eind aan komen, voorzichtig wordt er al gesproken oever een nieuwe ster in de lijn van Charléne en Sieneke.
Natuurlijk droom je ervan om succesvol op te treden, maar ik geniet er al van om deze ervaringen nu al te mogen doen,
al is het maar kleinschalig en een klein aantal mensen dat naar mijn nummers luistert.
Dat waardeer ik al enorm! Ik moet nog even uit mijn comfortzone kruipen en me op mijn gemak voelen, dingen minder spannend vinden en er voor gaan! Aldus Sanne.
Vanaf kleins af aan speelt muziek een grote rol in het leven van deze zangeres, meedoen aan playbackshows in haar woonplaats en thuis op haar kamer zingen was wat zij deed.
Op de middelbare school is deze hobby nog serieuzer voor haar geworden. want ze een hadden een eigen opnamestudio daar en besloot daar een cover op te nemen van Krezip, “Sweet Goodbyes”.
Hierop kreeg zij erg veel reacties. zij hoort vaak van mensen terug dat als zij zingt, dit echt bij mensen binnenkomt en ze raakt. Zingen met gevoel, dat is wat voor Sanne dan ook belangrijk is!

Sanne Broekman komt uit het kleine stadje Buren in Gelderland, en  de scheiding  van haar ouders was de aanzet om meer te zingen.
Ze merkte dat het zingen haar vrolijk maakte en hierin kon ze haar emoties in kwijt.
Met  haar debuut single is  ze klaar voor het grote publiek en kan men nu genieten van Sanne met haar “Dans met mij de hele dag” en dat dansen zal zij zeker blijven doen.

Bron: All 4Yoy Promotie