Selecteer pagina

Sanne Broekman – “Genieten van het mooie leven”

Sanne Broekman – “Genieten van het mooie leven”
Advertentie

Sanne Broekman geniet volop van het leven.
Sanne Broekman (22) uit het mooie Buren in Gelderland komt met een prachtig nieuw nummer. “Genieten van het mooie leven” is de titel en is geschreven door haar vader Jan Broekman,
beter bekend als zanger Jantje Bier. Nadat ze eerst “Trouwen is Houden” had opgenomen om te zingen op een bruiloft, kwam ze met haar debuutsingle “Dans met mij de hele dag”
en door deze single heeft deze talentvolle zangeres het alleen maar drukker gekregen en moest er een vervolg komen.
Mijn nieuwe single “Genieten van het mooie leven” is tot stand gekomen doordat ik samen met mijn vader heb besproken wat ik mooie genres vind.
Mijn vader was toen die tijd bezig met zelf nummers schrijven.
Zo heeft hij een beat gevonden en dit nummer geschreven! Ik vertelde hem waar het over moest gaan, lekker positief zoals ik ook in het leven sta!
Er zijn tegenwoordig al zat negatieve dingen, daarom wilde ik een vrolijk en positief nummer dat bij mij past! En dat is het zeker geworden aldus een zeer tevreden Sanne Broekman.
Sanne Broekman is ongeveer 2,5 jaar geleden begonnen met zingen en begint steeds bekender te worden, en daar gaat zeker geen eind aan komen, v
oorzichtig wordt er al gesproken over een nieuwe ster in de lijn van Charléne en Sieneke.
Momenteel begint ze aardig uit haar comfortzone te kruipen en zich op haar gemak te voelen op het podium.
In het Nederlandstalige lied kan ik goed mijn emotie kwijt en sinds de scheiding van mijn ouders is zingen voor mij een uitlaatklep! Het geeft mij een goed gevoel om dan te zingen.
Zij is zij nu dus al bezig met haar 3e eigen Single. Haar fans kunnen gaan genieten van haar nieuwe single “Genieten van het mooie leven” wat Sanne Broekman zelf zeker zal blijven doen !!

Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *