Selecteer Pagina

Sarah van Gorp – “Verdwijn”

Sarah van Gorp – “Verdwijn”
Advertentie

Debuutsingle Sarah van Gorp
Samen met het team van Mickim Music heeft de jonge Sarah van Gorp de afgelopen maanden hard gewerkt aan haar debuutsingle ‘Verdwijn’.
Sarah over haar eerste single: “‘Verdwijn’ is een lied die niet alleen voor mij is, maar ook voor iedereen die het luistert.
Het is het verhaal wat iedereen wel zal herkennen en dat maakt de boodschap nog mooier dan het al is.
Als klein meisje was de jonge Tilburgse altijd al met muziek bezig, musicallessen, pianospelen, als er maar muziek inzat.
Op diverse talentenjachten heeft zij zichzelf inmiddels al goed laten zien, waar ze dan ook vaak in de prijzen wist te vallen.
Echter de weg die ze zelf uit wilde was nog niet duidelijk genoeg voor haar om ook echt aan een eigen single te gaan denken.
Na een aantal jaar op de bühne is ze zichzelf meer gaan ontdekken en wist ze ook wat zij zelf het liefste wilde. Nederlandstalig, maar wel wat steviger, liefst de pop/rock kant op.
Hierop is zij zich gaan oriënteren waar zij aan de slag wilde gaan,, aangezien vele mensen zeer lovend spreken over zangeres Simone Eversdijk, is zij uiteindelijk bij haar team van Mickim Music aangeklopt.
Samen met hen is zij ervoor gaan zitten, Sarah wist heel goed wat ze wilde, een tikkeltje mysterieus, maar vooral opbouwend en toch graag wel stevig, team Mickim Music wist er wel raad mee,
Frans van Nispen had dan ook al snel op haar lijf een nieuw nummer geschreven..
In “Verdwijn” geeft Sarah een stukje van zichzelf bloot, Simone Eversdijk heeft haar verhaal prima verwoord in de tekst.
‘Verdwijn’ is een lied die niet alleen voor mij is, maar ook voor iedereen die het luistert.
Het is het verhaal wat iedereen wel zal herkennen en dat maakt de boodschap nog mooier dan het al is.

Dank aan Joyce Notenboom