Selecteer Pagina

Shännah – Ligt het dan aan mij?

Shännah – Ligt het dan aan mij?
Advertentie

Een vraag die de 19-jarige SHÄNNAH uit Hoogeveen jarenlang aan zichzelf stelde.

Vanaf haar twaalfde werd ze enorm gepest. Dit begon al op de eerste dag van de middelbare school en ging van kwaad tot erger.
De pesterijen namen extreme vormen aan. Zo werden er foto’s van haar bewerkt met bedreigende en beledigende teksten als “Jij moet dood” en “K*nker Bitch” en werd ze zwart gemaakt op Social Media. Daarnaast werd het pesten ook fysiek. Iets wat haar bijna het leven heeft gekost.

Dit alles heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op haar leven.
In haar muziek kan ze goed haar gevoelens kwijt. Zodoende dat zij ook deelnam aan het project “Mijn leven is een lied waard” van de gemeente Coevorden. Tijdens dit project werd er een tekst geschreven onder op het nummer “In My Veins”. Dit alles onder begeleiding van diverse professionals uit het vak. Eén van deze ervaren muzikanten was Jan de Vrieze van Studio Martin Sterken. Samen met SHÄNNAH werkte hij haar nummer “Ligt het dan aan mij?” uit. Een nummer dat gaat over alles wat zij in haar jonge leven heeft moeten doorstaan.

Om het nummer de juiste videoclip te geven klopten ze aan bij het het vakkundige team van CreAgency uit Musselkanaal. Het resultaat is een gevoelig nummer met een zeer sterke en confronterende videoclip welke menigeen al tot tranen heeft geroerd. SHÄNNAH hoopt dat door dit nummer mensen zich meer bewust worden van de gevolgen van pesten en wil hiermee haar steentje bijdragen aan een veiligere wereld voor iedereen.

“Ligt het dan aan mij?” is nu te downloaden op alle bekende download- en streamingportal.

Met dank aan: BeneluxEntertainment