Selecteer pagina

Sidney Bischoff – ‘Jij bent alles’

Sidney Bischoff –  ‘Jij bent alles’
Advertentie

Sidney Bischoff wijkt met ‘Jij bent alles’ af van zijn repertoire
Gezelligheid, liefde en respect hebben voor elkaar. Dat is de boodschap die Sidney Bischoff probeert over te brengen in z’n nieuwe single ‘Jij bent alles’. Eigenlijk gaat het een beetje over Sidney zelf.
Hij houdt van vrolijkheid en is gek met een grote groep mensen die dicht bij hem staan. Die wil hij voor geen goud missen.
‘Jij bent alles’ verscheen op 13 november jl. op zijn eigen label Sidney Bischoff Entertaiment.
Bram Koning en Hans Aalbers hebben dit lied, net zoals z’n vorige single ‘Samen met vrienden op stap’ samen geschreven. Het geheel is geproduceerd door Hans Aalbers.
In eerste instantie moest hij heel erg wennen aan de voorgeschotelde demo.
Ook zijn platenbaas Bert Schenau had z’n bedenkingen, maar uiteindelijk zijn ze allebei heel erg blij dat ze hiervoor gekozen hebben.
Sidney is ervan overtuigt dat Hans Aalbers hem inmiddels heel goed kent. ‘Zo heel lang werk ik nog niet met hem samen, maar heb het idee dat hij mij al jaren kent en precies weet wat er bij me past.
Nadat ik aangaf dat ik twijfelde zover de demo zei hij… ’Sidney, kom nou maar gewoon naar Nederhorst den Berg en ik zal laten zien en horen dat dit echt iets voor jou is’.
Nou, ik heb geluisterd naar de Meester. Die ouwe rot in vak had gewoon gelijk’, meent Sidney.
Tijdens de Koos Alberts Award show werd Sidney achtervolgd door clipregisseur William ten Kate. De beelden daarvan zijn verwerkt.

Dank aan Hubsch Media

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *