Selecteer Pagina

Spang – Ochtendlicht

Spang – Ochtendlicht
Advertentie

SPANG geeft zangcarrière enorme boost door samenwerking met Smaragd Music
De samenwerking die SPANG is aangegaan met Smaragd Music maakt z’n nieuwe team compleet. Twee andere opvallende namen die zijn toegetreden in dat team zijn producer Jeroen Russchen
en tekstschrijver Robert Vredeveld. Met de verrassende dansbare single ‘Ochtendlicht’ laat de zanger uit Coevorden horen welke kant hij op wil gaan. Herkenbaar SPANG, maar toch vernieuwend.
In goed overleg is het contract dat hij in 2019 tekende met JM Music ontbonden. ‘Onze neuzen stonden niet meer dezelfde kant op. Ik ben van mening dat verschillende muziekgenres dichter bij elkaar komen.
Dat geldt met name voor de Hip Hop die zo langzamerhand z’n intrede heeft gemaakt in de Nederlandstalige muziek. Gelukkig begrepen Jaman en Michael van JM Music dat als geen ander.
We zijn absoluut niet met ruzie uit elkaar gegaan. Ze hebben het afgelopen jaar veel tijd en energie in me gestoken en daar ben ik erg dankbaar voor’, meent SPANG.

De naam Jeroen Russchen kwam SPANG voor het eerst tegen op Facebook. Jeroen had een bijzonder positieve reactie geplaatst onder zijn clip ‘Alleen door jou’. ‘Omdat zijn naam mij niet bekend voorkwam, ben ik hem gaan googelen. Het bleek te gaan om een succesvolle producer die vele hits op naam had staan. Toevallig kwam ik hem samen met een andere man tegen bij het BumaNL festival. Dat bleek Robert Vredeveld te zijn die oa. voor Kraantje Pappie teksten had geschreven. Uit het gesprek kwam naar voren dat wij eigenlijk dezelfde visie op muziek hadden. Een afspraak in de studio was het gevolg. Daar werd de fundering gelegd voor m’n nieuwe muzikale weg die niet te poppy moest zijn. Bovendien moest de volkse kant niet weggestreept worden. Dat hebben ze perfect weten te verwerken in ‘Ochtendlicht’.
Ik kreeg kippenvel van de eerste klanken. Er zit van alles in. Ook de inhoud van de tekst nodigt uit om goed te luisteren’, glundert SPANG. Dit kan zomaar de grote doorbraak van SPANG zijn.
Een super commercieel liedje en een heerlijke dansclip, wederom gemaakt door Patchanka Producties. Het nieuwe team ziet toekomst in het bijzondere talent dat SPANG bezit.
Zij zullen in nauw de zangcarrière van SPANG verder vorm gaan geven. De single ‘Ochtendlicht’ is verkrijgbaar vanaf heden en legaal te downloaden via de bekende platforms.
Dank aan: Score Promotions