Selecteer Pagina

Stanley – De stemming die is weer dol

Stanley – De stemming die is weer dol
Advertentie

Stanley staat onder zijn collega’s bekend als de zingende stukadoor uit Utrecht. Want al jarenlang zingt hij tijdens zijn werkzaamheden, met zijn gereedschap in zijn hand, dagelijks de sterren van de hemel. 

Een tijdje geleden hoort Stanley het Limburgse liedje ‘Sjeng aon de geng’ en besluit om hier een grappige remake van te laten maken omdat dit volgens hem best wel een knallertje zou kunnen worden. Hij gaat hiervoor een samenwerking aan met de bekende producer Peter van Kesteren van Leico Music die er met ‘De stemming die is weer dol’ een superfeestelijke versie van maakt. 

Na de plaat een paar keer gedraaid te hebben op een feestje, wordt Stanley plots gevraagd om het liedje live te vertolken. Aangezien hij een echt feestbeest is, pakt hij de microfoon en zingt ‘De stemming die is weer dol’ live voor een super enthousiast publiek. 

Na dit succes kon een release niet uitblijven, want dit moest de radio op vond hij! De RTV-Promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Stanley uit Utrecht is dan ook zeer positief en hoopt dat dit de feestknaller kan worden van 2022! 

Met dank aan: UltimateDisk

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *