Selecteer Pagina

Stefan van den Hout – Midnight Lady

Stefan van den Hout – Midnight Lady
Advertentie

Afgelopen maanden verscheen er in rap tempo diverse singles van de Tilburgse zanger Stefan van den Hout. Hij bracht na de overstap begin 2023 naar zijn nieuwe Platenlabel JC Records o.a. Goud (april 2023) en Voel de kracht van je liefde (juli 2023) uit. Op 4 september 2023 verschijnt wederom een nieuwe track van Stefan op dit label. Ditmaal een Engelstalige cover getiteld Midnight Lady van Chris Norman (bekend van de band Smokie) welke geschreven is door Dieter Bohlen.(o.a. bekend van de band Modern Talking)

Omdat Stefan een paar jaar geleden privé een moeilijke tijd doormaakte (na het beëindigen van zijn bedrijf) heeft hij het liedje (waar hij van jongs af aan helemaal gek van was en nog steeds is) opgenomen bij goede vriend/ producer Manfred Jongenelis in zijn studio in Etten-Leur. De gitaarpartijen werden ingespeeld door Bas van Wetten. 

Tijdens live sessies die hij destijds vanuit huis opnam en op social media plaatste heeft hij het liedje meerdere malen ten gehore gebracht. Hij kreeg daarop enorm veel reacties en complimenten van de kijkers/ luisteraars. Ondanks alle positieve reacties bleef het liedje daarna nog jaren op de plank liggen.

Nu Stefan weer goed in zijn vel zit, en zijn draai weer gevonden heeft in de muziekwereld, vond hij het tijd worden om de populaire track officieel uit te brengen. Jolanda Clement van platenlabel JC Records werd gevraagd of zij het liedje wilde uitbrengen op haar label en het artwork wilde verzorgen voor de track. Na een paar dagen brainstormen waren ze eruit. De opzet van de hoes werd goedgekeurd en doorgestuurd naar DB Design Entertainment die zorgde voor de verdere afwerking. Stefan: Ik ben heel blij met het schitterende eindresultaat en hoop dan ook dat deze opvallende hoes zal bijdragen/ aansporen tot het beluisteren van het liedje.

Met dank aan: Jolanda Clement