Selecteer Pagina

Stevie Poppinghaus – Tjabo hier Tjabo daar

Stevie Poppinghaus – Tjabo hier Tjabo daar
Advertentie

ik wil met dit liedje zowel in binnen en buitenland een doorbraak als Nederlands artiest.. Ik Voel mij heel Goed bij het lied omdat het over mezelf gaat. ik leef namelijk mijn leven zoals ik dat leven wil. samen met mijn vriendin zijn we onderweg naar een betere toekomst. voor ons samen als gezin, Ook ‘tjawa’ omdat er nu een kleine aan komt! Mijn dochter. En voor haar wil ik het bereiken. ik heb in de muziek echt mijn passie en plezier gevonden. ik doe dit met mijn hart voor ieder in Nederland en buitenland. nadat witte tjabo online is gekomen is er voor mij een wereld open gegaan.. een nieuwe wereld. vol met liefde en gunfactor. ik heb mooie mensen om mij heen die mij steunen en verder helpen. en zo zal ik dat altijd blijven doen.

Met dank aan: ScorePromotions