Selecteer Pagina

Susanna Veldmeijer – Leve het leven

Susanna Veldmeijer – Leve het leven
Advertentie

Begin mei kondigde Susanna Veldmeijer aan dat ze met het team van Nationale Artiesten Parade een samenwerking was aangegaan. Het bericht dat er leuke plannen werden gemaakt met als doel om Susannna opnieuw op de kaart te zetten leverde haar ontzettend veel positieve reacties op. Ondertussen hebben producer Frank Verkooyen en Susanna niet stil gezeten. Sterker nog….in korte tijd hebben ze keihard gewerkt om haar nieuwe single ‘Leve het leven’ van A tot Z uit te werken van het idee tot aan de opname bij The Boom! Music Studio in De Meern.

‘Samen met Frank heb ik allerlei ideeën uitgewisseld over wat ik leuk vond. Ik gaf aan dat de Spaanse gitaarklanken mij vrolijk stemden. Daarnaast vertelde ik dat ik vele jaren met het idee liep om ‘Viva La Vida’
van Helene Fischer om te toveren in een Nederlands jasje. We waren het snel met elkaar eens om dit lied
onder handen te nemen. Ik heb vervolgens alles bij Frank neergelegd die nog enthousiaster was dan mij.
Hij heeft het arrangement behoorlijk opgepimpt en een prachtige tekst door Femke Reuvers laten schrijven.’, aldus Susanna.

‘Leve het leven’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 26 mei 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Niels Horstman (Beeldmaker) is te bewonderen bij de clipzenders,
op YouTube en de social mediakanalen van Susanna Veldmeijer. Het is wel even iets anders dan je van Susanna gewend bent. Het eindresultaat is pittiger, strakker en moderner.

Met dank aan: ScorePromotions