Selecteer Pagina

The Famous Dutch Guys – Wat een drama

The Famous Dutch Guys – Wat een drama
Advertentie

“WAT EEN DRAMA” is de titel van de nieuwe single van The Famous Dutch Guys.
Wellicht slaat de titel wel een beetje op de perikelen van vandaag de dag, met alle ellende omtrent de stikstof, huizen te kort en toeslagen affaires, maar dat is het niet!
De tekst van het nummer is gebaseerd op de ervaringen van enkele van onze bandleden en bekenden. Je hebt een gezellige avond tijdens het carnaval of een avond stappen.
Wanneer je dan te diep in het glaasje hebt gekeken gebeuren er altijd dingen die je normaal niet zo snel zou doen. De volgende dag denk je dan weer “Wat is er gebeurt, waar ben ik weer beland”
Deze ervaring heeft menig feestganger wel eens gehad een voor ons het idee om er een liedje van te maken, aldus de mannen van The Famous Dutch Guys

Onze vorige single MAISJES was voor ons een groot succes, met 250K aan streams was dit voor ons het moment om er een vervolg aan te geven. We zijn in zee gegaan met Martin Sterken van Studio Martin Sterken, een bekende producent als het gaat om gezellige feestnummers.
De klik was gelijk goed en Martin heeft ons verrast met een heerlijk accordeon sound wat het nummer compleet maakte. Tijdens het intro proef je al gelijk de gezellige sfeer van een goed feest, of dit nu in de kroeg is of tijdens de Carnaval of een festival het kan allemaal.

The Famous Dutch Guys is een vijf koppige formatie uit de kop van Overijssel (Steenwijkerland) Als band hebben we maar één doel en dat is knallen in de feesttent met gezellige feestnummers.
De muziek die wij maken is net even wat anders en dat is wellicht wat ons onderscheidt.
Soms tegen het randje maar met een knipoog.

Met dank aan: Benelux Entertainment