Selecteer Pagina

Tina Rosita – Op Volle Toeren

Tina Rosita – Op Volle Toeren
Advertentie

Tina Rosita viert 45 jarig zangcarrière met nieuw album!
Samen met een overvolle zaal enthousiaste fans vierde Tina Rosita haar 45-jarige zangcarrière.
Zovele jaren ononderbroken en succesvol op de planken in Nederland, Vlaanderen, Duitsland en Spanje werd dit daarenboven nog eens extra in de kijker gezet met haar nieuwe full cd ’45 Jaar Tina Rosita – Op volle toeren’, dat meteen na de release een onverwachte hoge verkoop realiseerde. In al die jaren is Tina zichzelf gebleven en is haar stem nog steeds ongewijzigd en even herkenbaar als in haar debuutjaren.
Op haar onnavolgbare manier brengt zij op professionele wijze haar favoriete repertoire van levensliedjes en schlagers.
Haar zangkwaliteiten leverden haar in al die jaren niet alleen een pak platen en cd’s op, maar ook een hele rits hitparade noteringen en internationale tv-optredens.
Tina ziet het helemaal zitten om nog vele jaren door te gaan en haar toekomst ziet er meer dan rooskleurig uit, wat duidelijk wordt als je haar agenda bekijkt die al tot eind 2020 goed gevuld staat met optredens.
Op haar nieuwe album staan 16 schitterende liedjes die een must zijn voor wie houdt van het echte, pure Nederlandstalige repertoire.
De productie lag in handen van haar levenspartner Maria Louisa de Kind die ook heel wat teksten voor haar rekening nam.
’45 jaar Tina Rosita – Op volle toeren’ werd uitgebracht op het Scorpion label van D & V en is zowel verkrijgbaar op fysieke cd als via de gekende download en streaming portals.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *