Selecteer Pagina

Tom Haver – Is dit liefde

Tom Haver – Is dit liefde
Advertentie

Na een periode van onzekerheid met betrekking tot corona ging Tom Haver toch naar Oostenrijk, dit jaar niet om op te treden, maar om te trainen, tot rust te komen en kon hij zich daarnaast volledig richten op de komst van het nieuwe album.

Tom Haver over de afgelopen maanden:
β€œIk wilde eens een andere kant van mezelf laten zien en krachtigere nummers maken. daarnaast was ik na alle jarenzomer en winter vol gas optreden eigenlijk wel toe aan een periode waarin ik gedwongen werd om andere dingen te gaan doen.
Na 2 maanden alleen getraind te hebben en mijn accu te hebben opgeladen heb ik daarna veel tijd doorgebracht inde studio en heb nu het gevoel dat ik echt met nieuwe, originele en vooral eigen stijl muziek terugkom.”

En hij is terug! Ruim op tijd om deze zomer te kunnen voorzien van aanstekelijke feel-good vibes!
Hij mag dan misschien zijn sound iets aangepast hebben, één ding is zeker: het is nog steeds op en top Tom haver!
Tom Haver zijn eerste single dit jaar wordt gereleased op 25 februari, zijn tweede single en album volgen eind april.

β€œIs dit liefde” en het hele album zijn het resultaat van de tijd nemen en alle verschillende muziekstijlen eigen temaken zowel op als naast het podium. .Ik wilde terug naar wat ik altijd ben geweest en de tijd nemen om muziekmet een nieuwe, frisse sound te zingen. Ik heb met een super tof team samen gewerkt waarbij we soms in een keerzoiets hadden van: dit is echt een liedje voor jou! in één keer raak, maar ook juist uitstapjes maken naar muziek die ikeigenlijk nooit eerder heb gedaan.

Dit is nog maar de start van een nieuw muziekjaar Tom Haver.

Met dank aan: Nel van Olm