Selecteer pagina

Van der Lei – Sorry

Van der Lei – Sorry
Advertentie

“Sorry”, de alleszeggende titel van de debuutsingle van singer & songwriter VAN DER LEI. Een gevoelige Nederrock Ballad compleet live ingespeeld door topmuzikanten van het Prins Claus Conservatorium. Aan het roer van dit project de 28-jarige Nick van der Lei.

Al van jongs af aan is Nick met muziek bezig. Dat is ook niet zo gek als je een zeer muzikale vader hebt. Toch heeft Nick altijd zijn eigen ding gedaan. Hij speelde en zong in diverse bands en wist al menig podium te veroveren.

In 2021 startte hij met de studie “Docent muziek” aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Geïnspireerd door liefdesverdriet zette hij binnen 5 minuten de woorden op papier en bedacht hij de muziek van “Sorry”.
Tijdens een project van school maakte hij samen met Joep Melis en Dennis Ketelaar een arrangement voor het lied en bracht deze, samen met medestudenten, live ten gehore tegenover een volle zaal.

Het nummer viel zo in de smaak bij zowel het publiek, de docenten als de studenten dat Nick besloot deze op te nemen in de studio. Hij benaderde hiervoor producer Martijn van Keulen van Studio De Cologne en plande met hem een opnameweek in. Alle muzikanten die meewerkten aan de live uitvoering kwamen naar de studio in Groningen om hun partijen in te spelen. Het hele opnameproces werd vakkundig vastgelegd door het camerateam van ToffeClips.nl en zij maakten hiervan een videoclip waarin alle leuke momenten van de week te zien zijn. Het resultaat is een zeer gevoelige ballad dat staat als een huis!

“Sorry” is nu te vinden op alle bekende download- en streamingportals. De videoclip kun je bekijken op YouTube.

Met dank aan: Visonate Muziekservices

Over de auteur

Advertentie

Nieuwste video

Bezig met laden...