Selecteer pagina

Wesley Klein – Alles wat je zegt

Wesley Klein – Alles wat je zegt
Advertentie

Vergeet even al je zorgen, de wereld staat er echt veel mooier bij met “Alles Wat Je Zegt”, de nieuwe single van Wesley Klein

Na het succes van “Nou Ben Ik Aan De Beurt” komt Wesley Klein met zijn tweede single van 2020. Een heerlijk zomers nummer, dat je vanaf de eerste noten in beweging brengt.
“Alles Wat Je Zegt” laat de vakantiezon overal schijnen. Luister, dans en zing mee.

Na het succes van ‘Mooier dan Mooi’ in de zomer van 2019, stevent Wesley wederom af op een zomerse hit. “Alles Wat Je Zegt” is een up-tempo nummer, dat je meeneemt naar zonnige orden.
Een heerlijk ‘feel good’ nummer, die iedereen kan meezingen.

Wesley Klein heeft de laatste jaren veel mooie nummers uitgebracht. De Leidse zanger is al vanaf 2007 actief in de muziek. Alles wat hij zingt, bereikt een steeds groter publiek.
Met de professionele ondersteuning van platenmaatschappij Toekomst Music wordt zijn nieuw single “Alles Wat Je Zegt” op 15 april 2020 gelanceerd.
De tekst is geschreven door Wim Herstel en Hans Louws, de muziek is van Hans Louws en het nummer is geproduceerd door John Dirne en Marcel Schimscheimer in de White Villa Studio’s.

Zing, Dans en Doe mee! Beluister vanaf vandaag “Alles Wat Je Zegt” via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen. Binnenkort wordt ook de videoclip van zijn nieuwe single gelanceerd.
Volg daarom Wesley Klein op zijn social mediakanalen!

Met dank aan: Ilse Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *