Selecteer Pagina

Wilbert Pigmans – ”Laat je gaan (blijf niet staan)’’

Wilbert Pigmans –  ”Laat je gaan (blijf niet staan)’’
Advertentie

Het is volop zomer in Nederland. Bij zomerse temperaturen hoort natuurlijk een vette zomerhit.
”Laat je gaan (blijf niet staan)’’ is de nieuwe zomerhit van zanger/ Dj Wilbert (Pigmans)
Een heerlijk zomers nummer dat de komende maanden zeker niet mag ontbreken in de playlisten van de lokale, regionale en landelijke radiostations!
Een optreden van Wilbert is een ware feestexplosie. Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het!. Wilbert wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox.
Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Stilstaan is dus onmogelijk tijdens een optreden van Wilbert.
Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest, overal weet Wilbert het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance,
en is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen.
Sinds het moment in 2014 dat hij tot volle tevredenheid zijn singles onderbracht bij JC-Records van Jolanda Clement, gaat het in meerdere opzichten crescendo met de zangcarrière van de inmiddels 27-jarige Wilbert. De goedlachse zanger werkte zoals vertrouwd met Kees Tel aan de bewerking van de tekst en muziek voor zijn gloednieuwe single ‘Laat je gaan (blijf niet staan)’.
De opvolger van zijn eerder bij JC-Records uitgebrachte singles als ‘Je leeft maar een keer’, ‘Dansend door de Griekse nacht’ , ‘Wat is het leven zonder liefde’, ‘Duizend Nachten, Duizend Dromen’ ,
’Leef en voel je vrij’, en ‘Voel jij ook wat ik voel’ is uiteraard weer geproduceerd door Kees Tel en het is Peter van Hout van Woods fotografie en Desire Bambacht
die wederom de fotografie en het artwork verzorgt hebben voor deze single.
De vrolijke, sprankelende, zeer aanstekelijke en veelbelovende track is door insiders nu al gebombardeerd tot een van dé allerbeste van Wilbert..!
Kortom het is uitkijken naar de release van deze heerlijke meezinger. De bijpassende zomerse videoclip die geschoten werd door Reddgell media aan het strand van Verblijfpark Tulderheyde
in het Belgische Ravels, zal binnenkort te zien zijn op de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje & YouTube
Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
Bron: JC Event/ JC Records