Selecteer Pagina

Will de Brouwer – Een knuffel en een zoen

Will de Brouwer – Een knuffel en een zoen
Advertentie

Na de singel “Eenzaam” in December 2019 en het “Ja ik kom uit Nederland” was het na het overlijden van zijn broer even stil rond Will.
Wel had Will toch al een singel klaarliggen voor November- december 2020.

Vanwege kerstsingels hebben we deze even op de plank gelegd, en in deze tijd waarin we de gezelligheid en knuffels en een zoen missen bij feestjes en vrienden en familie rolde er half Januari ineens een tekst uit mijn pen, “zo ineens kwam het bij me op”, zo zegt Will, om hierbij een melodielijn te maken en in te zingen.

Dit gedaan en naar Gerjo Gielen van Deyoso Records gestuurd, ook Gerjo herkende dit nummer als echt een nummer waarin velen zich zullen herkennen en van deze tijd, binnen 24 uur een demoband gemaakt, het zong lekker weg en dus besloten om deze singel nu voorrang te verlenen op de andere al klaarliggende productie.

“Voor een knuffel en een zoen” is alweer de dertiende singel van Will de Brouwer, een nieuw warm donker stemgeluid wat zich steeds verder ontwikkeld na een zogenaamde 2e keer “de baard in de keel” alles onder persoonlijke begeleiding van zangcoach in Dreumel waar Will, zodra het weer mag en kan, wekelijks te vinden is.

Het is een vrolijke singel geworden met een boodschap eigenlijk wel, maar met een lekker dans en meezing gehalte, dit alles is verwerkt in een leuke clip waarin je ook de situatie kunt zien Will alleen en de clipjes ingestuurd door wat fans en vrienden en collega’s verweven als rode draad voor waar we allen naar verlangen, kortom “Een knuffel en een zoen” dit hopen we allen snel weer te kunnen en mogen doen bij al onze dierbaren, vrienden, fans en familie.

De hoes is gemaakt door Marga de steun en toeverlaat van Will, donkere achtergrond wat de sombere tijd aangeeft waarin we allemaal verkeren.

Een grote en kleine knuffel die knuffelen, met een kleine knuffel maak je ook kinderen blij in beide opzichten, zo weten we van onze kleinkinderen, met een grote knuffel kun je letterlijk en figuurlijk iedereen blij maken, met een zone geven we aan dat we om elkaar geven ook nog eens en rood is de kleur van de liefde, een mooi ontwerp en cover waar de complimenten binnen stromen aan het adres van Marga en Will.

Met dank aan: Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *