Selecteer Pagina

Willem Huisman – Baila Senorita

Willem Huisman – Baila Senorita
Advertentie

De 28-jarige Arnhemse volkszanger en entertainer Willem Huisman luidt een superhete zomer in met de lancering van zijn nieuwe single BAILA SENORITA. 

Opnieuw bewijst Willem dat de combinatie van Nederlandstalig, volks en dance prima samengaan. Hij was reeds aardig succesvol met platen als Lailo, Laat je lekker gaan, Waar ben jij en Hey Schat, maar met BAILA SENORITA hoopt Willem dat opnieuw heel veel radiostations en kroegen deze plaat zullen omarmen. 

Na het matige regenachtige voorjaar wilde ik de mensen met mijn nieuwe single in zomerse sferen brengen. Het liedje gaat over een man die de betovering niet kan weerstaan van een prachtige vrouw die verleidelijk danst op het ritme van de gitaren en de opzwepende muziek. Het team van Sonic Solutions heeft er in ieder geval weer een supervette zomerse productie van gemaakt, aldus Willem. 

Voor de RTV-promotie is Willem opnieuw een samenwerking aangegaan met UltimateDisk. Hij is momenteel al druk bezig met de voorbereidingen van zijn 10-jarig artiesten jubileum op 23 maart 2024. Daarnaast is hij regelmatig in de studio te vinden om te werken aan nieuw materiaal. 

Met dank aan: UltimateDisk