Selecteer pagina

Wolter Kroes – Altijd dichtbij (Ding Dong)

Wolter Kroes – Altijd dichtbij (Ding Dong)
Advertentie

Wolter Kroes lanceert songfestival hit in een nieuw jasje!
Vraag de mensen op straat om Ding-A-Dong van Teach-in mee te zingen en van jong tot oud kent iedereen de melodie van het winnende songfestival liedje. Het was voor Wolter Kroes de inspiratie om een nieuwe versie te maken op deze wereldhit en een die helemaal past bij de tijd van nu en alles wat er speelt in de wereld. 

Je merkt om je heen dat iedereen weer straalt en gelukkig is dat onze vrijheid steeds meer terug komt zeker nu vanaf volgende week alle maatregelen vervallen. Mensen durven elkaar weer een knuffel te geven, geen afstand meer maar Altijd Dichtbij” En dat is precies wat het liedje verteld.. 100% feel good! 

Getty Kaspers van Teach-in enthousiast over de versie van Wolter 

Natuurlijk is er toestemming gevraagd aan Getty Kaspers, zangeres van het origineel “Ik vind Wolter een gezellige positieve man en vind het fantastisch dat hij dit liedje nieuw leven heeft ingeblazen..Dit past perfect bij hem … En ik weet zeker dat het weer een hit gaat worden..” aldus een enthousiaste Getty. 

Wolter met liveband in uitverkocht Zaantheater 

Op zaterdag 25 maart speelt Wolter samen met liveband in een uitverkocht Zaantheater. Na alle uitstellen is de zanger blij dat het moment eindelijk daar is om voor zijn publiek te spelen “Ik heb er zoveel zin om na zo’n lange tijd en al het uitstellen nu eindelijk een fantastische show neer te zetten! We hebben twee jaar lang gepaste afstand moeten houden en gelukkig mogen we nu weer bij elkaar en met elkaar een feestje vieren en dat ook nog eens bijna bij om de hoek. Altijd dichtbij he” sluit de zanger af met een grote glimlach. 

Met dank aan: Ilske Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *