Selecteer Pagina

Janske – Ik ben weer terug

Janske – Ik ben weer terug
Advertentie

Janske staat met ‘Ik ben weer terug’ op eigen benen
Janske Mentzij vormde samen met Jack van Raamsdonk jarenlang het zangduo ‘De Hollandio’s.
Dit was het gevolg van hun liefdesrelatie. Na negen jaar kwam daar in 2019 een einde aan.
In navolging van Jack, die daarnaast al veel decennia een solocarrière heeft , probeert ook Janske met haar nieuwe single ‘Ik ben weer terug’ die op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt,
een plekje te heroveren in het Nederlandstalige circuit.
“Ik ben weer terug” is een echt volks liedje, dat is echt het genre dat bij mij past en ook door de fans wordt gewaardeerd. Grotendeels is het autobiografisch.
Ik denk dat veel vrouwen zich kunnen herkennen in de tekst als ze naar het lied luisteren. Eigenlijk lag de demo met enkel de eerste regels al lange tijd op de plank.
Het lied werd bewaard voor mij als ik weer een solocarrière zou beginnen’, vertelt Janske glunderend

Jack (van Raamsdonk) heeft naast zanger de reputatie als befaamd tekstschrijver, Hij heeft z’n woord gehouden en kreeg enige tijd geleden te horen dat ik de single wilde opnemen.
Jack gaf aan privé en zakelijk goed te kunnen scheiden. Binnen een uur stond de tekst op papier. Met het concept ben ik naar de studio gegaan die het heeft geproduceerd.
Vanwege de prettige ervaring die ik met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw had, was het voor mij geen moeilijke keus om een platenmaatschappij te zoeken.
Ronald is echt een kanjer die zich voor de volle 100% inzet ’,en de release voor mij verzorgt meent de zangeres uit Roosendaal.
De cd single ‘’Ik ben weer terug’’ is vanaf  heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.
De clip die opgenomen is door Tom van der Borst zal ter ondersteuning van de single te zien zijn op YouTube en de bekende zenders.

Dank aan Score Promotions