Selecteer pagina

Melissa Smilda – Al Heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen

Melissa Smilda – Al Heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen
Advertentie

Vier jaar geleden (2017) kwam de debuut-single van Melissa uit, getiteld ‘De Allermooiste Ogen’. In de daaropvolgende jaren zijn er verschillende singles in eigen beheer door haar uitgebracht. Bij de keuze van haar repertoire was van begin af aan Marianne Weber altijd haar grote voorbeeld.

Onlangs in 2022 kreeg Melissa een artiestencontract aangeboden bij NRGY Music, een kans die zij met beide handen heeft aangegrepen. Tom Peters daarover: ’al langere tijd hebben we Melissa gevolgd en zagen we een gestage groei in haar carrière. Tot nu toe is zij vooral in de 3 Noordelijke provincies een bekende Hollandstalige zangeres. Wij denken door onze input haar snel een landelijke bekendheid te kunnen gaan geven. Melissa heeft hier alle talenten voor…. een prachtig uiterlijk én natuurlijk een geweldige stem, ondersteund door haar grote werklust, kortom alle ingrediënten voor een succesvolle toekomst.’

Melissa over haar samenwerking: ‘ik ben hartstikke trots dat ik gevraagd ben door NRGY Music om samen met hen aan mijn carrière te gaan bouwen. De eerste ervaringen zoals de keuze van de liedjes, de fotosessies en alle social media kennis van NRGY Music gaan mij zeker helpen de komende tijd. Ik heb er heel hoge verwachtingen van…’.

De eerste single van Melissa bij NRGY Music is getiteld “Al heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen”, een moderne Hollandse meezinger, die zijn weg naar de Nederlandstalige radiostations zeker gaat vinden. Vanaf nu moet Nederland rekening gaan houden met het talent van: Melissa Smilda!

Met dank aan: Nel van Olm

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *