Selecteer Pagina

Alie Boonstra – Met gesloten ogen dansen

Alie Boonstra – Met gesloten ogen dansen
Advertentie

Alie Boonstra, geboren in Muiden, is woonachtig in het mooie stadje Coevorden. Ze zingt al vanaf haar 15e jaar, in het begin vaak in bandjes, maar de laatste jaren solo. In samenwerking destijds met de grote platenmaatschappij “Telstar” van Johnny Hoes heeft ze jaren geleden al enkele singels uitgebracht. Nu, vele jaren verder, staat ze nog regelmatig op het podium. Want “mensen blij maken met muziek is het mooiste wat er is”, aldus Alie.

Haar vorige singel ‘In de toekomst kijken kan ik niet’ is door de dj’s goed opgepakt en daarom heeft Alie Boonstra niet lang gewacht en ze is weer samen met Ad van Hoorn de JRS-studio in Coevorden ingedoken. Hiermee is er in ieder geval een goede basis gelegd waar beide partijen erg blij mee zijn.
Ook Terry West heeft dit keer weer het muzikale gedeelte voor zijn rekening genomen.
De opnames waren als vanouds in de vertrouwde JRS-studio in Coevorden, ook een garantie voor kwaliteit.

De diverse radio- en internetstations hebben de eerste singel ‘In de toekomst kijken kan ik niet’ goed opgepikt en veelvuldig gedraaid. Hopelijk gaat dat met deze cd ook weer gebeuren. Er zijn plannen om de twee singels op vinyl uit te brengen, dus ook de piratenzenders staan garant voor het draaien van deze plaat.

Ook nu in Nederland de Corona versoepelingen het weer toelaten om toenadering tot elkaar te zoeken is het romantische ‘Met gesloten ogen dansen’ een schot in de roos. De romantische schlager komt op het goede moment. Met haar heldere stem weet ze zeker de harten te raken en zo zegt ze zelf: “Ik hoop dat ik er de mensen een plezier mee doe. Zelf heb ik genoten van de samenwerking met de juiste mensen om me heen
en ik hoop dat het nummer dat plezier uitstraalt en dat opgepikt wordt”.

Met dank aan: JRS Music Productions