Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Anita Hulshof – Je dochter

Anita Hulshof – Je dochter
Advertentie

Vorig jaar kwam zij met het mooie “Tussen de wielen” uit en ze start 2019 met het mooie liedje ´Je dochter”.
Anita bracht dit nummer tien jaar geleden al eens uit en besloot het vandaag de dag door Martin Sterken in een nieuw jasje te laten steken. Het liedje dat is geschreven door Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham. blijft een speciaal nummer voor haar, en deels autobiografisch, want wat zou graag willen dat haar vader kon zien dat het goed met haar dochter gaat en hij echt trots kon zijn, daarom is dit nummer zo speciaal voor deze zangers uit het plaatsje Darp in Drenthe.
Anita treed regelmatig op in het noorden en het midden van het land, en wil graag haar horizon verbreden en de rest van Nederland laten horen en zien wat zij in haar mars heeft.
Met O.a. “Je dochter” en natuurlijk haar andere repertoire kan zij dat als geen ander, of het nu een klein setje is of een avondvullend programma, laat dat maar aan Anita Hulshof over dan heeft u een mooi feest.

YouTube link: https://youtu.be/0dViJRifw6g

Bron: All 4You Promotie

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *