Selecteer Pagina

Pieter Baas – Harrie naar de haaien

Pieter Baas – Harrie naar de haaien
Advertentie

We kennen ze allemaal: de beulen van de bouw. Hard werken, goed verdienen en in het weekend helemaal los. De Hoornse polderrocker Pieter Baas brengt met “Harrie naar de Haaien” een eerbetoon aan deze jongens van het vrije leven. 

Het nummer “Harrie naar de Haaien” maakt sinds kort deel uit van het snel uitdijende repertoire van het aanstormende Hoornse talent Pieter Baas. In een kort tijdsbestek is het stampende rocknummer uitgegroeid tot een potentieel volkslied voor heel hardwerkend Nederland. Het is een meezinger over wat je allemaal uit het leven kunt halen als je bereid bent flink de mouwen op te stropen. Maar maak het niet te gek aldus Pieter, die het nummer schreef met Paul Luiken. Een raad die luidkeels werd meegebruld door het veelkoppige publiek, tijdens de keren dat Pieter kon optreden, het afgelopen jaar. “Harrie naar de Haaien” is de derde single van Pieter Baas. Het nummer kwam tot stand op speciaal verzoek van zijn snelgroeiende achterban. Een trouwe en hechte groep fans die via crowdfunding Pieter de mogelijkheid bood om niet alleen het nummer op te nemen, maar deze ook te voorzien van een spectaculaire videoclip, waarin zij op hun beurt zelf schitteren. “Harrie naar de Haaien” kon best eens hoge ogen gooien bij mensen die houden van stevige Nederpop. Aan de fans van Pieter Baas zal het niet liggen. 

De singlepresentatie is op vrijdagavond 11 februari om 19.45 uur in Dorpshuis De Dregt in Schellinkhout. Live gezongen en gestreamd, inclusief spectaculaire videoclip. 

Met dank aan: Willem de Bie