Selecteer Pagina

Annet Nikamp – Vanavond dansen?

Annet Nikamp – Vanavond dansen?
Advertentie

Wat smachten we allemaal weer naar het uitgaanleven, een dansclub, kroeg, festival of evenement!
Binnenkort misschien? ….of toch nog even geduld hebben?
Hoe dan ook, iedereen kan met mooie muziek zelf natuurlijk ook al vast lekker dansen in eigen huiskamer of tuin. Bij de opstuwende klanken van deze single “Vanavond dansen?” kán het bijna niet anders dan dat de luisteraar alvast in de juiste sfeer komt om heerlijk uit zijn of haar dak te gaan!
De tekst is op z’n Annet’s! Snel mee te zingen, licht komisch en toegankelijk voor iedereen.

Refrein: “Gaan wij vanavond weer dansen? Bier en wijnen, lekker sjansen!”
De Dance Pop beat is in zekere zin nieuw voor Annet om mee te werken. Ze is gewend om vele zangstijlen te zingen, maar ook deze jas past haar precies! Zo zijn haar optredens ook altijd zeer divers en zingt ze voor elk wat wil(d)s, van 30 min tot avondvullend.

Het verhaal van “Vanavond dansen?” gaat over een verleidingsspel tussen 2 mensen die zich zó tot elkaar aangetrokken voelen, dat ze het liefst alleen maar willen dansen en genieten van de goede sfeer.
Tweede Couplet: “Door jou gevangen. Ik zit in een web van liefde. Jij danst om mij heen als een krolse kat en betovert mij keer op keer schat”.
In het verhaal worden verschillende dansstijlen genoemd en zo zie je dat terug in de videoclip.
Daarin dansen (wegens Corona) de meeste mensen solo, of in kleine groepjes als het familie is, van jong tot oud en in diverse stijlen. Gewoon, omdat het kan!

Met dank aan: ScorePromotions