Selecteer pagina

Nick Brinkhuis – Ik hoor bij jou

Nick Brinkhuis – Ik hoor bij jou
Advertentie

De nieuwe single ‘Ik hoor bij jou’ waarmee Nick Brinkhuis z’n fans aan het fluiten krijgt zal zeker opvallen tussen het aanbod dat deze week in release gaat. Van oorsprong is het een Israëlisch lied, welke door
Manfred Jongenelis is voorzien van een Nederlandstalige tekst. Muzikaal gezien is het ook behoorlijk onder handen genomen.

Op de vraag hoe Nick erbij kwam om juist dit nummer in een Nederlands jasje te steken, laat hij het volgende weten. ‘Op tv zag ik het programma ‘Paradijsvoetballers’. Daarin zijn talentvolle jonge Nederlandse voetballers te bewonderen die in het buitenland veel geld verdienen. Er kwam een jongen in beeld die in Israël als ware held leeft. Op de achtergrond was een muziekje te horen dat ik niet meer uit m’n gedachten kreeg.
Het was een heel apart liedje met heel veel fluitwerk erin verwerkt. Ik pakte m’n telefoon en via de
Shazam app kwam ik er achter welk lied het was. Uiteraard was ik benieuwd waar men over zong.
Dat bleek te gaan over een broer die zou gaan trouwen.
Dat onderwerp sprak mij niet aan en daarom ging ik met Manfred in conclaaf over een onderwerp waarin ik
mij wel kon vinden. Wij hoeven elkaar maar iets te zeggen en begrijpen elkaar. Dat bleek wel
toen ik de demo ontving’, meent Nick.

Met dank aan: ScorePromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *