Selecteer Pagina

Anthony Lutgens – Valentina

Anthony Lutgens – Valentina
Advertentie

Het is inmiddels als de derde single van de sympathieke zanger uit Swalmen. Anthony Lutgens verrast opnieuw met een heerlijk zwoele nazomerse hit.  Na het succes van zijn eerdere hits, waaronder “Jij bent van mij, senorita” en “Costa Blanca”, keert Anthony terug met een aanstekelijke Hollandse plaat die opvalt door een heerlijke Zuid-Amerikaanse sound.

“Valentina” is het nieuwste hitgevoelige nummer van Anthony Lutgens, bekend om zijn kenmerkende Nederlandstalige liedjes en volkse stijl. Het nummer vertelt het verhaal van een onbereikbaar meisje in een ver land dat alle ogen op de dansvloer weet te trekken. Met deze vrolijke melodie en pakkende tekst neemt Anthony zijn luisteraars mee op een een avontuur vol romantiek en dansplezier. De bijbehorende videoclip van “Valentina” is opgenomen in Spanje, wat perfect past bij de Zuid-Amerikaanse sfeer van het nummer. De clip voegt daardoor een extra dimensie toe aan de muzikale ervaring.

Het nummer “Valentina” is geschreven door songwriters Olaf Simons, Ton Balendonck en Adri-Jan Hoes, en wordt opnieuw uitgebracht onder het gerenommeerde platenlabel Telstar Music, dat ooit is opgericht door de legendarische platenbaas Johnny Hoes.

Anthony Lutgens nodigt alle muziekliefhebbers en fans uit om de lancering van “Valentina” mee te vieren tijdens zijn speciale optreden op maandag 18 september 2023. Het optreden vindt plaats bij café de Bosrand, tijdens de kermis in Swalmen en belooft een onvergetelijke matinee vol muziek en gezelligheid te worden.

Met dank aan: Telstar