Selecteer Pagina

Antonio Holsken – “Moppie”

Antonio Holsken – “Moppie”
Advertentie

Antonio Holsken komt met een heel bijzonder nummer “Moppie”
Deze keer komt de Veenendaalse zanger Antonio Holsken met een wel heel bijzonder nummer, de titel “Moppie” zegt al heel veel, en de reacties van diverse kroegen in Nederland,
Spanje en in zijn geliefde Westendorf mogen er ook zijn. Want “Moppie” is een lekker nummer, een mix van volks & Reggaeton.
Een zeer gevoelig ritme dat door het bloed gaat en je pakt en meeneemt naar een ander level. Stil zitten is er ook bij dit nummer niet bij. Natuurlijk kennen we Antonio Holsken al jaren van zijn up-tempo nummers, “Maak me gek” ,”Geef me nog een kans”en “Boem boem”. Maar vergeet ook niet de mooie levensliedjes waar zijn carrière eigenlijk mee is begonnen.
“De nacht van me leven”, “liever Heer”, “Alle tranen” en “Adieu Mon Amoure”.
Antonio Holsken is nu een samenwerking aangegaan met Ricky Tolen & Bouke Donabauer van de Input Studio’s en hebben samen gewerkt aan een nieuwe sound.
Deze mensen hebben ook gewerkt met grote namen als Brace, Piet jr., gipsy Maffia en Jaman. Tegenwoordig lijkt alles wel een beetje op elkaar wat je op de radio en tv hoort.
Daarom is er deze keer gekozen voor deze bijzondere sound en het past echt bij Antonio.
Met deze single “Moppie” zal Antonio Holsken hoge ogen gooien op de dansvloer en op de bars van grote feesten tot de gezellige kleine kroegjes.
Natuurlijk hoopt hij dat de radiozenders in Nederland en Belgie ook dit nummer net zo lekker gaan draaien als zijn Voorgaande nummers.
Want “Moppie” zal een echte Oorworm gaan worden als u het eenmaal gehoord heeft

Bron: Willem de Bie