Selecteer Pagina

Arjan van Zanten – Mooi het leven is mooi

Arjan van Zanten – Mooi het leven is mooi
Advertentie

De Utrechtse zanger Arjan van Zanten is allang niet meer weg te denken in het feest circuit. Begon hij ooit in een combinatie met een vriend muziek te verzorgen d.m.v. cd’s en streams en zo nu dan de microfoon eens te pakken en te zingen, kun je nu wel zeggen dat hij de hele avond vol zingt met het hele alfabet. 

In deze jaren is hij zich steeds verder blijven ontwikkelen en zoals gezegd, de zanger van menig feestje. Je kan Arjan vinden in de box van het stadion van de plaatselijke FC, op een feest, maar ook zo in de kroegjes in Benidorm en Torremolinos. 

Ook is hij mede organisator met een aantal collega’s van een artiestenreis naar Turkije dit jaar. 

Al een tijdje vond zijn vaste producer Jordan dat het tijd was voor een nieuwe single en dat is er ook eentje geworden uit het boekje. De pas gestopte Belgische zanger Will Tura had jaren geleden een grote hit met het nummer “Mooi het leven is mooi”. 

Al een tijdje liep Jordan met het idee om dit nummer te restylen met een nieuwe beat en een echte accordeon sound erin. Met zijn vaste maatje Brad Grobler bedachten ze een geheel nieuwe eigentijdse sound met een dikke beat. Toen dit klaar was benaderden ze Manfred Jongenelis voor de accordeon partij. 

Toen alles stond en klaar was kreeg Arjan het te horen en was gelijk verkocht! 

In korte tijd is het nummer ingezongen in de studio bij Big Productions en het eind resultaat is een knaller geworden, waar een ieder zich in thuis zal voelen en mee kan zingen op het voetbalveld, maar ook op welk feest dan ook. 

Met dank aan: Willem de Bie