Selecteer Pagina

Danny van den Braak – Hands Up

Danny van den Braak – Hands Up
Advertentie

Danny van den Braak beter bekend als zanger Danny heeft inmiddels sinds hij in contact kwam met producer Jordan alweer wat singles achter zijn naam staan. 

Verschillende van deze singles waren niet onverdienstelijk en worden nog steeds op mening feest meegezongen. Danny doet het ook niet onverdienstelijk als presentator en scout voor zijn label ook andere aankomende talentjes. Hij wilde in principe al veel eerder met een nieuwe single komen, echter door zijn drukke werkzaamheden en familieomstandigheden heeft het even geduurd. 

Na een aantal gesprekken met zijn producer kwam deze met een idee waar hij al langere tijd mee liep. Het nummer “Hands Up” wat in de jaren 80 een grote hit was en ook al eens is gecoverd is door een meidengroep, leek producer Jordan wel wat voor Danny. De originele tekst werd vervangen voor een Nederlandse en het refrein bleef met de slagwoorden in het Engels. 

Danny vond het een leuk idee en zei laat maar eens wat horen. Producer Jordan betrok zijn muzikale collega producers Roy en Brad erbij en met veel enthousiasme, vooral van Danny is dit een superleuke up tempo single geworden met een lekkere beat! 

Het nummer “Hands Up” is voor een ieder mee te zingen en zal vast een kroegen hitje kunnen worden. 

Met dank aan: Willem de Bie