Selecteer Pagina

August van Engelen – Jij bent helemaam het einde

August van Engelen – Jij bent helemaam het einde
Advertentie

August van Engelen gaat de zomer dansend tegemoet met ‘Jij bent helemaal het einde’ 

August van Engelen keert met zijn nieuwe single ‘Jij bent helemaal het einde ‘terug naar het platenlabel van zijn neef, Jaman Music. De door Arjan Venemann en Geert Leurink geschreven tekst past perfect bij het vrolijke zomerse arrangement dat geproduceerd is door Arjan Venemann. Het was voor August de allereerste keer dat hij onder leiding van Arjan zijn studio indook en het is nu al zeker dat dit een vervolg gaat krijgen. Omdat Venemann naast producer ook zelf zanger is heeft August veel gehad aan zijn tips. August gaf in het kennismakingsgesprek aan dat hij graag een dansbaar liedje wilde hebben en het eindresultaat is verbluffend. 

August: ‘Eigenlijk moet ik vaker naar Jaman luisteren. Hij heeft zoveel ervaring opgedaan in zijn muzikale carrière en wist mij nu ook weer te overtuigen om met Arjan Venemann in zee te gaan. Ook heb ik besloten om qua platenlabel een switch te maken. Het voelt toch weer vertrouwd om het binnen de familie te houden. ‘Jij bent helemaal het einde’ is een compleet nieuw lied dat muzikaal omlijst wordt door heerlijk klinkende instrumenten. Vanaf de eerste toon dringt het vakantiegevoel al binnen en ga je gewoon spontaan dansen. Dat was ook precies de opzet van deze single. Ik kan me niet voorstellen dat het publiek stil kan blijven staan als ik dit lied ten gehore breng. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee.’ 

‘Jij bent helemaal het einde’ verschijnt op 5 juli 2024 bij Jaman Music en is vanaf dat moment te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn door Gebbink Media geschoten bij Beachclub Meddo in Winterswijk m.m.v. een gezellig clubje figuranten. 

Qua boekingen heeft August niets te klagen. Elk weekend vermaakt hij wel ergens in het land het publiek. Hij heeft inmiddels al een behoorlijke reputatie opgebouwd en weet als geen ander het publiek te vermaken.