Selecteer Pagina

2e Jeugd – Daar mag je alleen maar naar kijken

2e Jeugd – Daar mag je alleen maar naar kijken
Advertentie

2e Jeugd Daar mag je alleen maar naar kijken

“Daar mag je alleen maar naar kijken” is de debuutsingle van het nieuwe Nederlandse duo 2e Jeugd, bestaande uit Vince Collet & Alex Goudsmith.
De single is een vrolijk en opzwepend nummer met Spaanse/Mexicaanse invloeden en is een knipoog naar de MeToo beweging zonder daar een oordeel over te geven.
De track is geschreven door Eddy Ouwens, John Sonneveld & Cees Stolk en geproduceerd door Eddy Ouwens & John Sonneveld.
Aan de productie werkten verder diverse topmuzikanten mee, waaronder Jody Pijper (achtergrondzang), Eddie Conard (percussies) en Rik Mol (trompet).

2e Jeugd:

Vince Collet (18 september 1981) en Alex Goudsmith (7 mei 1968) zijn al jaren dikke vrienden. Vince is werkzaam bij de Gemeente Amsterdam en is jarenlang een graag geziene en doorgewinterde café- en festivalartiest in een groot deel van het land.

Alex is een in Amsterdam geboren en getogen ondernemer met o.a. een eigen mediabedrijf in Hilversum en begon zijn mediacarrière bij RTL.
Het zingen van nummers van zijn favoriete artiesten beperkte zich tot privéfeestjes en gastoptredens bij Vince, waarbij het idee voor het duo 2e Jeugd ontstond.

Na een gesprek enkele jaren geleden met vriend en dorpsgenoot Eddy Ouwens besloten Alex en Vince op zijn advies de zang professioneel op te pakken met behulp van de veelzijdige zangeres en zangcoach Lisa Boray. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een samenwerking tussen 2e Jeugd en Eddy waarvan “Daar mag je alleen maar naar kijken” het resultaat is.
Met haar muziek wil 2e Jeugd een breed publiek bereiken van 18 jaar en ouder, kortom iedereenjong van hart!

Met dank aan: Ilske Helleman