Selecteer Pagina

Barbara Swinkels – “Als jou liefste”

Barbara Swinkels – “Als jou liefste”
Advertentie

Barbara Swinkels geeft “Als jou liefste”een nieuw muzikaal jasje
Barbara Swinkels, moeder van drie kinderen begon haar carrière twee jaar geleden met een paar nummertjes zingen op een feestje.
Dat bleek zo’n succes te zijn dat zij die avond besloot om er verder mee te gaan, mede omdat het publiek razend enthousiast was over haar uitstraling en unieke stem.
Van het een kwam het ander en voordat zij het zelf in de gaten had stond ze binnen de kortste keren wekelijks op een podium haar favoriete nummertjes te zingen van onder andere Marianne Weber,
Sieneke en nog meer Hollandse toppers. Haar eerste productie bleek niet zo’n heel groot succes waarna zij op zoek ging naar een andere studio en kwam terecht bij Appie Hofstede van iDream Pictures die veel samen werkt met Frank te Hennepe van FH Producties. In samenwerking met Appie en Frank, die haar arrangement heeft gemaakt, ontstond een hele leuke samenwerking en het idee om een cover van Rein Mercha – Als jou liefste, uit te brengen. Mede omdat het wegens omstandigheden een hele snelle productie moest worden hebben dit drietal toch heel snel een mooie productie in elkaar gezet en een waanzinnig mooie clip er bij gemaakt zoals we inmiddels wel van Appie Hofstede gewend zijn.
Laat u mee voeren met dit mooie nummer wat bestaat uit een leuke nieuwe Barbara Swinkels gecombineerd met mooie beelden, “Als jou liefste!”

Dank aan Geert Hakze