Selecteer Pagina

Bart en Evert Kruizinga – Niemand Weet

Bart en Evert Kruizinga – Niemand Weet
Advertentie

Hierbij presenteren wij u de nieuwe single ‘Niemand Weet.’ en in drie uitvoeringen. De Nederlandse versie – De Duitse versie en in streektaal. Het is dan ook een single die wereldwijd verschijnt.

Het is een lied dat gaat over de ziekte Alzheimer, De tekst ‘verhaalt’ het proces van de ziekte, waarin twee geliefden elkaar na jarenlang bij elkaar te zijn geweest elkaar verliezen in die ziekte. Het lied is qua tekst en melodie door ons gearrangeerd. Wij zijn Bart (62) en Evert Kruizinga (69), twee broers afkomstig uit het Oost Groningse Bellingwolde / Winschoten. We zijn relatief laat in de muziek terechtgekomen en zingen veelal in het Groningse dialect. Niemand Weet is in het origineel ‘Gain Aine Wait.’ Dat liedje hebben we in 2019 uitgebracht. We hebben het nu ook uitgebracht in het Nederlands en Duits. Waarom? Omdat veel mensen troost vonden in het lied en bijbehorende clip en omdat we de aandacht op de ziekte kunnen zetten.

Ik (Bart) heb het proces van dichtbij mee moeten maken omdat mijn schoonmoeder de ziekte kreeg en mijn schoonvader na 60 jaar huwelijk zijn vrouw in een tehuis moest achterlaten. Vreselijk!

We hopen dat we met dit lied mensen troost kunnen bieden.

Met dank aan: Geert Hakze

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *