Selecteer pagina

Wendy May – Voorbij

Wendy May – Voorbij
Advertentie

Wendy May komt na bijna 40 jaar met nieuwe single. 
Zangeres Wendy May was begin jaren 80 niet weg te denken uit de playlists van de piratenstations. Als 16 jarige bracht ze haar eerste single uit getiteld “Een Bootje Kwam In Marken Aan”. Hierna volgden meer nummers waaronder de hits “Verlegen Ben Ik”, “Heb Je Mij Vergeten Te Vertellen” en “Melodie d’Amour” waarmee ze bij velen de juiste snaar wist te raken. Na een succesvolle solocarrière sloeg het leven van Wendy een andere weg in. Maar nu, bijna 40 jaar later, is ze weer helemaal terug en Benelux Entertainment heeft haar met open armen mogen ontvangen.

Wendy kwam onlangs in contact met producer Jan de Vrieze van Studio Martin Sterken. Hij moedigde haar aan om weer eens een nieuwe single op te nemen. Aanvankelijk twijfelde Wendy nog, maar het bloed kroop toch waar het niet gaan kon en ze besloot het te doen! Samen met Jan schreef ze op de muziek van Gretchen Wilson’s “I Don’t Feel Like Loving You Today” het nummer “Voorbij”. Een gevoelige ballad over een liefde die niet langer meer mag zijn.

Bij de single is een passende videoclip geschoten door het team van CreAgency uit Musselkanaal welke de emotie van het nummer goed overbrengt. Wendy’s prachtige, emotionele stemgeluid en de diepe tekst van het nummer hebben al menig mens ontroerd.
Zelf is Wendy super blij dat ze deze stap heeft gezet en gaat ze vol nieuwe energie de toekomst tegemoet. De single “Voorbij” is nu beschikbaar op alle bekende streaming- en downloadportals.

Met dank aan: BeneluxEntertainment

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *