Selecteer Pagina

Benno van Vugt – Esmah Lahlah

Benno van Vugt – Esmah Lahlah
Advertentie

Met zijn nieuwe feestsingle tovert hij opnieuw een konijn uit zijn hoed door een feestplaat te maken met en over het kersvers 2e kamer lid Esmah Lahlah!

De Tilburgse feestartiest Benno van Vugt is al jaren heel succesvol met een groot oeuvre aan feestnummers! Een imposante lijst waar hij al te horen en te zien was bewijst zijn populariteit. Grote evenementen als de Zwarte Cross en Paaspop staan op zijn palmares, eveneens als media aandacht van; Editie NL, RTL Boulevard, Omroep Max, Radio 538, Veronica. Hij is zelfs wekelijks te horen Omroep Brabant waar hij een eigen tem heeft in een populair ochtendprogramma!

Met zijn nieuwe single tovert hij opnieuw een konijn uit zijn hoed door een feestplaat te maken met en over het kersvers 2e kamer lid Esmah Lahlah! Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver Andre Kooiman werkte Benno een idee uit om een heerlijke vette feestplaat te maken op de oude hit Greatest Lover van Luv. Het prominente shalala stukje in het origineel leende zich perfect voor EsmahLahlah waardoor de meezinger al snel gestalte kreeg. De ludieke tekst is geheel gespits op de nu nog loco burgemeester van Tilburg die eind dit jaar toe zal treden tot de 2e kamer van Nederland.

Toen Benno van Vugt het idee aanbracht bij de wethouder om een liedje over haar te maken was ze zo enthousiast over de demo versie, dat ze meteen instemde om mee te werken en zelfs een rolletje in de videoclip te willen spelen!

De single “Esmehlahlah” is vanaf September 2023 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip zal te zien zijn via Youtube en verschillende clip kanalen.

Met deze geweldige feestsingle verrast Benno van Vugt opnieuw iedereen door met een BN’er in spe een potentiële hit te lanceren die de aankomende verkiezingsperiode zomaar eens een grote hit kan gaan worden!