Selecteer Pagina

Kees Haak – Ieder Weekend

Kees Haak – Ieder Weekend
Advertentie

Vandaag 10 september komt alweer de 9e single van Kees uit.

Kees Haak werd geboren op 15 Augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne Haak.Kees heeft samen met zijn vrouw Monique twee kanjers van dochters.
Door de jarenlange muzikale carrière van zijn vader Nico werd muziek met de paplepel ingegeven.
Na het doorlopen van zijn schoolperiode en als dienstplichtige in het leger, begint Kees de eerste stappen te zetten in de voetsporen van zijn vader en start met optredens op feestjes van familie,
vrienden en bekenden, we hebben het dan over het jaar 1995.
Hier is dan nog zeker geen sprake van professionaliteit maar daar komt verandering in als Kees een paar jaar later in contact komt met zijn huidige manager John van Leeuwen.

In 2008 start Kees samen met zijn broer Nico jr. een eigen bedrijf en schuift de muziek wat meer naar de achtergrond. Wel nam Kees diverse demo’s op maar daar bleef het wel bij.
Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en besluit Kees in 2015, door het contact dat hij heeft met John van Leeuwen, de knoop door te hakken en een serieuze poging te wagen
als professioneel zanger van het Nederlandse lied.

Door de inzet van John en Kees wordt er in september 2015 het eerste platencontract bij Holliwood Records getekend en zijn de eerste stappen in zijn professionele carrière gezet.
Op 13 november 2016 werd er in een uitverkocht Stairway’s to Heaven in Utrecht een groot in memoriam georganiseerd voor Nico Haak waar Kees de liedjes van zijn vader zong onder begeleiding van de band Total Eclipse. Naast Kees waren o.a. ook Polle Eduard, de schrijver van veel van de liedjes van Nico Haak, en goede vriend René Karst aanwezig om Kees een hart onder de riem te steken.
Inmiddels is Kees Haak een graag geziene gast bij diverse optredens.
Zo trad hij al op bij het Mega Piratenfestijn, de zomertour van radio NL, Radio Continu en was hij te gast in het radioprogramma van Tineke de Nooij en Henkjan Smits op NPO Radio 5.
Na de laatste single ‘Proost’ die in september 2018 uitkwam wilde Kees wat meer variatie in zijn repertoire. In zijn zoektocht naar nieuwe nummers kwam hij het nummer ‘7 dagen lang’ van Bots tegen.
Hij paste de tekst aan en begon dit nummer te zingen tijdens zijn optredens. Dit sloeg zo aan bij het publiek dat hij in mei van dit jaar besloot het nummer uit te brengen op single.
Vandaag 10 september komt alweer de 9e single van Kees uit. Het nummer, getiteld Ieder weekend is geschreven en geproduceerd door Bram Koning en
opgenomen in de Soundwise Studio’s met medewerking van o.a. Marcel Schimscheimer en Jochem Fluitsma.
Op de dag van de release is Kees te zien in het TV programma Tijd Voor Max op NPO1 waar hij zijn nieuwe single en een medley van zijn vader Nico Haak ten gehore zal brengen.
Dank aan Ilske Helleman