Selecteer pagina

Benthe – Beter dat ik ga

Benthe – Beter dat ik ga
Advertentie

Benthe won alweer meer dan een jaar terug tijdens de moeilijke corona periode de hoofdprijs tijdens de Winterstar in de schouwburg in Utrecht. Benthe studeert muziek en heeft al vele malen op een podium gestaan, daarnaast volgt zij nog een studie met inhoud. Zij staat voor het principe mens en dier. Vanaf dat moment zijn de producers van Future Music samen met haar op zoek gegaan naar een passend nummer.

Tekstschrijver Mamber van duo Laanie ft Tunes liep met een melodie in zijn hoofd en maakte daar een tekst op. Dit legde hij voor aan Benthe die daar weer feedback op gaf en op een gegeven moment ontstond de basis. Toen deze basis er was, is er in de studio van Jezzy Listen de basis productie gemaakt en ingezongen door Benthe. De producers van Future Music zijn toen gaan sleutelen met live instrumenten en hebben het daarna overgedragen aan de bekende producer Brad Grobler van Big Productions die de eindmix heeft gemaakt. Het resultaat “Beter dat ik ga” is een eigentijds nummer met een duidelijke boodschap, en van een talentvolle zangeres die het geheel eigen heeft gemaakt.

Voor de videoclip tekenden het team van Future Films onder leiding van Tata aankomend script schrijver en productie manager.
Zij hebben er iets heel moois van gemaakt en een verhalende clip gemaakt.

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur