Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Edrie & Double X – Als ik jou dan zie

Edrie & Double X – Als ik jou dan zie
Advertentie

Het nieuwe nummer heeft een hoog accordeon en gezelligheidsgehalte en heeft de potentie een echte meezinger te worden!

Edrie (Antonissen) is al jaren een bekende in de Nederlandstalige feest scene. Double X (Gustaf Sebregts en Nick Roucher) is een allround muzikaal duo dat zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend in de muziekwereld. Samen hebben ze de krachten gebundeld en een nieuwe single gemaakt met de titel; Als ik jou dan zie. Het nummer heeft een hoog accordeon en gezelligheidsgehalte en heeft de potentie een echte meezinger te worden. Het nummer is een eigentijdse bewerking van het nummer Walking Together van Piet Veerman. De plaat is geproduceerd door Manfred Jongenelis en de tekst werd gemaakt in samenwerking met Carlo Rijsdijk. Andre Kooiman brengt de single uit op zijn label AKMP. Naast de solo boekingen die Edrie en Double X heeft zijn ze ook samen te boeken voor een avondvullende show waarin ze oude bekende meezingers afwisselen met lekkere meedeiners.

De single “Als ik jou dan zie” is vanaf Augustus 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Sinds de samenwerking met het label van AKMP is Edrie steeds vaker te horen op (grote) radiostations en met deze frisse nieuwe track zal dit alleen maar toenemen.

Met dank aan: PLUGplugging

Lucky Joe

Over de auteur