Selecteer Pagina

Bep & Bert en de nazaten – Als ik jou zie, dan moet ik huilen

Bep & Bert en de nazaten – Als ik jou zie, dan moet ik huilen
Advertentie

De rasechte Amsterdamse voormalige kroegeigenaren Bep en Bert Bokking maakten vorig jaar van de nood een deugd en produceerden vanuit een gebbetje een aantal dolkomische afleveringen van hun online TV-programma DWBB: De Wereld via Bep & Bert, waarin hun eigen Oer-Hollandse gehaktballenmuziek een belangrijke rol speelt.
Ze brachten inmiddels 7 singels uit: “Waar sta jij”, “Ik wil de zon zien zakken in de zee”,  “We gaan naar de Sauna”, “De E-Bike”, “Je Weet het niet” , “Met Kerst kom ik naar je toe” en “Morgen gaan we lijnen”.
En aan de vooravond van de 11de van de 11de ziet op 10 november hun nieuwste kraker “Als ik jou zie, dan moet ik huilen” het daglicht… met als Bonus track: Het Elfde Gebod. Twee aanstekelijke meezingers uit hun onlangs gelanceerde 1ste sit-com: Bep & Bert op re-integratie!

Omdat hun muziekcafé de Gouwe Geit wegens het Corona gebeuren tijdelijk op slot moest, hadden de inmiddels voormalig kroeg-eigenaren Bep en Bert Bokking vorig jaar het ludieke idee opgevat om vanuit hun eigen huis een gelijknamige Tv-zender te beginnen: TV de Gouwe Geit.

Ze produceerden 6 afleveringen waarna ze zich zijn gaan toeleggen op hun “Bep en Bert’s Knotsgekke Muzikale Bingoshow”. En ja, aan ambities ontbreekt het hen niet, want het liefst zouden ze aan de hand van hun zelfgeschreven liedjes een eigen TV serie in de sfeer van  het “Het Schaap met de Vijf Poten” op de planken zetten. Plannen genoeg. En energie voor 10!

Maar voor nu: geniet van hun nieuwe singel “Als ik jou zie dan moet ik huilen” met als Bonus track: “Het Elfde Gebod”. Draai hem vooral vaak zodat er weer een beetje kan worden gelachen na al die ellende!

De bijbehorende clips zijn trouwens ook zeker de moeite waard! Beide afkomstig uit hun onlangs gelanceerde online sit-com: Bep en Bert op re-integratie.

Met dank aan: ScorePromotions