Selecteer Pagina

William Burg – Onze droom

William Burg – Onze droom
Advertentie

Al zeker vier jaar loopt William Burg met het idee in z’n hoofd om het nummer Unchained Melody in een Nederlandstalig jasje te steken. Vorig jaar kreeg hij de stuipen op z’n lijf toen hij vernam dat Mart Hoogkamer op het strand van La Carihuela een filmpje had gedeeld terwijl hij live deze klassieker zong. Nadat William in de gaten had dat het om een vertolking van de originele versie ging, kreeg hij weer rust in z’n lichaam. William besprak zijn plannen om deze track in het Nederlands op te nemen met Mario Veltman van Studio DiMario en Robby Langendorff van platenlabel Smaragd Music. 

‘De tekst van ‘Mijn droom’is geschreven door Mario Veltman. Ik had hem aangegeven dat het geen goede, maar een weergaloos perfecte tekst moest zijn die diverse ladingen moet dekken.Dat is meer dan gelukt. Ook muzikaal gezien heeft Marioécht alles uit de kast gehaald om er een topproduct van te maken. Ik kan me niet voorstellen dat het publiek hier niet door geraakt wordt. Eindelijk krijgt Unchained Melody een boost met een Nederlands tintje. Je wilt niet weten hoe trots ik er op ben’, aldus William.

‘Mijn droom’ is vanaf 12 november2021 te streamen via de bekende platforms. De clipis te bewonderen op Youtube én de social mediakanalen van William.

Met dank aan: Ilske Helleman