Selecteer Pagina

Jantje Bier & Jan Burgers – Bier & Burgers

Jantje Bier & Jan Burgers – Bier & Burgers
Advertentie

Jantje Bier is de artiesten naam van Jan Broekman uit Buren in Gelderland en is een feestartiest bij uitstek. Inmiddels heeft hij al een aantal nummers op zijn naam staan. Het laatste nummer dat hij uitbracht is β€œDrink je bier op”, geproduceerd door DJ Galaga (Marco Leeuwis, Crowd Music Studio) en uitgebracht onder het label van Ron Schmid (VisualsMedia). Ron Schmid is bekend als Ronny de Cameramonny.

Jantje Bier heeft met zijn overige nummers β€œJodeli he”, β€œHaal eens bier”, β€œHeerlijk glaasje bier” en β€œToedeledokio” al aardig wat bekendheid opgebouwd. Zeker rondom de carnavalsfeesten/apres-ski en Oktoberfeesten is hij een graag geziene artiest.

Maar wie is dan nu Jan Burgers? Jan Burgers is een vriend van Jantje Bier uit het naastgelegen dorp Asch. Al vaker grapten ze samen over de mooie combinatie van hun namen: Bier & Burgers, daar moeten we iets mee doen!
Jantje Bier liet foto’s zien van een pas aangeschafte bakwagen aan DJ Galaga. De bakwagen is volledig gebrusht met tekeningen van ZZ-Top, door Musicandart.
Bij het zien van deze wagen kregen ze de ingeving om een nummer te produceren op β€œGimme all your lovin” van ZZ-Top. Met de combinatie Bier & Burgers in het achterhoofd werd er spontaan een tekst bedacht.

Het is een lekker ROCK & TIROLL nummer dat uiteraard iedereen bekend in de oren zal klinken. Een muziekstijl die Jantje Bier erg goed ligt.

Release: 31 januari
Met dank aan: Willem de Bie