Selecteer Pagina

Ineke & Gerrie – “Alles in het leven”

Ineke & Gerrie – “Alles in het leven”
Advertentie

Ineke en Gerrie komen met een 2e single! 

Ineke is woonachtig in Sneek en Gerrie te Apeldoorn besloten ruim een jaar geleden om samen te gaan zingen
en namen het liedje “De stad heeft duizend ogen” op bij Anro Produkties te Apeldoorn
3 Augustus jl. hebben ze een 2e single uitgebracht: Een cover in een nieuw jasje met de titel: “Alles in het leven”
Muziekarrangement : Ruud Sligchers en de clip is gemaakt door Perfect Clips

Zingen zit bij  beide in het bloed en Ineke is er zoals men zegt er mee opgegroeid want zij is de dochter van wijlen Anneke Drent die tien jaar lang optrad onder de naam Angelique en de Melody stars en later solo ging onder haar eigen naam.  In de 80 jaren grote hits scoorde met o.a.: Het bloemenmeisje, Laat ze maar roddelen, Andy .. Voor mij is er maar één dat ben jij. Anneke was een graag geziene gast bij diverse programma’s zoals Op volle toeren en vele piratenfeesten. Helaas is Anneke in 1987 op veel te jonge leeftijd (42 jaar) overleden.

Nu is haar dochter natuurlijk haar grootste fan en zeer dankbaar voor alle mooie liedjes die haar moeder haar achterliet ( al had ze natuurlijk veel liever de muziek samen met haar moeder willen maken)
Dat Ineke haar moeder mist mag duidelijk zijn en ze duikt met regelmaat het internet op om beelden van haar moeder te zoeken, zo heeft ze gevoel dat ze toch nog een beetje bij haar is.

Ineke heeft ook al een paar nummers van haar moeder opnieuw opgenomen en haar stemgeluid doet dan ook velen aan haar moeder denken.
Kortom de appel valt niet ver van de boom zeggen ze vaak en in dit geval heeft Ineke de juiste keuze gemaakt om in haar moeders voetsporen te treden op muzikaal gebied.
Meer informatie over Ineke & Gerrie kun je vinden op Socialmedia.